Jeugd

Algemene informatie
De jeugd van BVA speelt op dinsdag tussen 18:00 en 19:30 uur in sportcentrum de Pijp. Onder de enthousiaste begeleiding van hoofdtrainer Kenneth, wordt er gewerkt met een systeem van deeldiploma’s. Een aantal keer per jaar organiseren we een gezellig toernooitje, zoals het vriendjes-vriendinnetjestoernooi en het ouder-kindtoernooi en natuurlijk de clubkampioenschappen. BVA heeft ook ieder seizoen een aantal jeugdteams die in de regiocompetitie spelen, iedereen kan zich hiervoor opgeven. Het seizoen sluiten we af met een leuk uitje of een toernooi.

Hoe wordt je lid van BVA?
Eerst kom je een paar keer meespelen en meetrainen. Als het je bevalt dan kun je via de website je on-line aanmelden. Je bent pas echt lid als je ook de contributie hebt betaald. Als je later in het seizoen start dan betaal je minder contributie. Opzeggen van het lidmaatschap kan altijd, echter er is geen restitutie mogelijk. Ouders met een stadspas kunnen via het Jeugd Sportfonds ondersteund worden. Kijk dan op: https://www.jeugdsportfonds.nl.

Kalender
Start van het seizoen ’18 – ’19 is op dinsdag 4 september in Sportcentrum De Pijp van 18:00 tot 19:30 uur. In de schoolvakanties is er geen jeugd badminton. Kinderen mogen dan wel onder begeleiding spelen tussen 19:00 en 20:00 uur. Het seizoen voor de jeugd eindigt op dinsdag 28 mei 2019.
Zie de Agenda voor het volledige overzicht.

Warming up BVA Jeugd

Warming up BVA Jeugd

Top