Competitie (kleding)

Competitie
Hoewel het bij BVA primair draait om de gezelligheid, nemen we toch met zo’n 9 teams deel aan diverse klassen van de competitie (regionaal en landelijk) georganiseerd door de Nederlandse Badminton Bond. De gewone competitie start half september en loopt tot en met eind januari. Op dit moment heeft BVA in totaal 7 volwassenen en 2 junioren teams. Ook in de nacompetitie (Voorjaarscompetitie) en de recreantencompetitie doen teams van BVA mee.
Teams Bondscompetitie 2018-2019
* Teams Regiocompetitie 2018-2019
* Wedstrijdformulieren voor gemengde, heren en gemengde jeugd competitie

Als je geïnteresseerd bent in het spelen van competitie, informeer naar de mogelijkheden bij de competitieleider.

Gesponsorde clubkleding
Onze clubgenoot Edy, eigenaar van Indonesisch restaurant JUN, heeft besloten om de komende paar jaar onze sponsor te zijn. Het logo van restaurant Jun staat nu op de achterkant van ons clubshirt en het logo van BVA aan de voorkant. We hebben gekozen voor een ‘neutraal’, maar kwalitatief goed, shirt wat minimaal vijf jaar beschikbaar is. Kosten van het shirt is 30 euro (zonder sponsoring). Shirt is gemaakt van COOLPLUS FIBER (50% polyster en 50% coolplus).
Bestel en betaal je shirt online via deze link. Na betaling stuur je een e-mail met je factuur en rekeningnummer naar penningmeester@bva-badminton.nl; je krijgt dan 10 euro retour.

Het bestuur van BVA verwacht dat elk lid wat (regelmatig) competitie speelt in dit nieuwe clubshirt competitie gaat spelen. We kunnen niets verplichten maar wel stimuleren door de sponsorbijdrage te besteden aan een korting van 10 euro voor één shirt per lid. Ook niet competitiespelers kunnen dit shirt bestellen.

Competitieleider BVA-volwassenen: Hennie van Nieuwkoop
Email: ccp_amsterdam@badminton.nl
Mobiel: +31 6 1130 5759

Top