Fijne feestdagen en beste wensen voor het nieuwe jaar!

Beste BVA leden,
Het jaar is bijna voorbij. Het was een jaar met vele ups en downs. 2021 werd net als het voorgaande jaar gekenmerkt door de wisselende maatregelen ter bestrijding van de Coronapandemie. Maatregelen die wij nog steeds naleven. Gelukkig zijn de gevolgen van de pandemie dit jaar veel minder erg dan vorig jaar mede door de vaccinaties die de meesten van ons zullen hebben.


Naast de Coronamaatregelen zorgde ook de met twee maanden vertraagde oplevering van onze gerenoveerde sporthal voor een hectisch seizoenstart. We hebben het moeten doen met wisselende sporthallen elders in Amsterdam en er waren ook weken waarin wij simpelweg amper konden spelen. Gelukkig is de verbouwing succesvol afgerond en hebben wij een mooie hal daarvoor terug gekregen.


Door al deze gebeurtenissen zijn er weinig momenten geweest om weer iets gezelligs met elkaar te doen zoals een toernooi, een BBQ of iets dergelijks. Zodra het coronabeleid het toelaat zullen wij iets organiseren voor alle oude en de vele nieuwe leden. Tot dan proberen wij zoveel mogelijk speeltijd te reserveren in Sportcentrum De Pijp.
Omdat kerst dit jaar in het weekend valt zullen wij volgend weekend helaas niet kunnen badmintonnen.


Ik wens jullie fijne feestdagen toe en voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Blijf vooral gezond!


Bertil en Frank namens het BVA bestuur