Welkom bij BVA

De seizoen is begonnen

Er moeten echter wel speciale voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen om de kans op verdere verspreiding van het coronavirus te verkleinen. De maatregelen staan vermeld in het protocol. Lees dit protocol, dat zowel in Nederlands als in het Engels is opgesteld, zorgvuldig door voordat je naar de hal komt.

Nieuwe leden kunnen contact opnemen met de secretaris voor een afspraak op info@bva-badminton.nl

Op elke speelavond is in de hal is een coördinator aanwezig. Iedereen wordt verzocht zich bij hem of haar te melden bij binnenkomst. Wij zoeken nog leden die gedurende een deel van een speelavond de coördinatortaak op zich willen nemen zodat we de lasten eerlijk verdelen en iedereen aan spelen toekomt. Je kunt op de speelavond zelf laten weten of je hiervoor beschikbaar bent. Ik wens jullie veel spelplezier.

Badminton Vereniging Amsterdam is een gezellige badmintonvereniging in het centrum van Amsterdam. We spelen en trainen op dinsdag en donderdag in sportcentrum De Pijp. Onze leden komen uit alle windstreken en iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde. Hoewel wij gezelligheid centraal stellen trainen we fanatiek en hebben we veel competitieteams in de Bondscompetitie georganiseerd door Badminton Nederland.

We hebben een jeugdafdeling die op dinsdag speelt en waar ook enkele jeugdteams competitie spelen.

Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken met onze sport en/of onze club. Klik op ‘Lid worden?‘ voor meer informatie of neem contact op via ons contact formulier.

ABBA Team Challenge

na een succesvolle ABBA Team Challenge toernooi


Onze sponsor