Competitie (kleding)

Competitie
Hoewel het bij BVA primair draait om de gezelligheid, nemen we toch met zo’n 9 teams deel aan alle klassen van de regiocompetitie. Op dit moment heeft BVA in totaal 7 senioren en 2 junioren teams. Ook in de nacompetitie (OTK) en de recreantencompetitie doen teams van BVA mee.

Als je geïnteresseerd bent in het spelen van competitie, informeer naar de mogelijkheden bij de competitieleider.

Regiocompetitie Noord-Holland 2017-2018

Wedstrijdformulier voor Gemengde, Heren en Gemengde jeugd competitie


Gesponsorde clubkleding
Onze clubgenoot Edy, eigenaar van Indonesisch restaurant JUN, heeft besloten om ons te gaan sponsoren. Dit gaan we doen door het logo van restaurant Jun op de achterkant van ons nieuwe clubshirt te plaatsen en het logo van BVA aan de voorkant. We hebben gekozen voor een ‘neutraal’, maar kwalitatief goed, shirt wat minimaal vijf jaar beschikbaar is. Kosten van het shirt is 30 euro (zonder sponsoring). Shirt is gemaakt van COOLPLUS FIBER (50% polyster en 50% coolplus).

Het bestuur van BVA verwacht dat elk lid wat (regelmatig) competitie speelt in dit nieuwe clubshirt competitie gaat spelen. We kunnen niets verplichten maar wel stimuleren door de sponsorbijdrage te besteden aan een korting van 10 euro voor één shirt per lid. Ook niet competitiespelers kunnen dit shirt bestellen.

Bestel en betaal je shirt online via deze link. Na betaling stuur je een e-mail met je factuur en rekeningnummer naar penningmeester@bva-badminton.nl; je krijgt dan 10 euro retour.

Competitieleider BVA-senioren: Hennie van Nieuwkoop
Email: ccp_amsterdam@badminton.nl
Mobiel: +31 6 1130 5759

Competitieleider BVA-jeugd: Ben van Ruiten
Email: bvruiten@gmail.com
Mobiel: +31 6 2185 8036

Top